Over B-digital

even voorstellen

|
Over B-digital

Het verhaal achter B-digital

meer rendement uit online marketing

Met alleen goede producten en dienstverlening komt men tegenwoordig niet ver meer. Klanten verwachten persoonlijke, relevante communicatie en daar bovenop ook uitstekende service. Toch blijkt het in de praktijk wel eens lastig om een naadloze klantbeleving over alle kanalen te bieden. Want hoe krijgt u de juiste boodschap, via het juiste kanaal, op het juiste moment bij uw klant of bezoeker? Welke kanalen en middelen zet u daar bij in? Hoe kunt u de online organisatie of uw kanalen optimaliseren? Waar gaan uw klanten echt van stralen?

B-digital is het zelfstandige adviesbureau van Karen Wessels en zij helpt uw organisatie graag met het beantwoorden van deze vragen. Gespecialiseerd in online, marketing en communicatie dienstverlening. Met meer dan 16 jaar ervaring in het vak. De aanpak is simpel: goed luisteren en uw wensen in kaart brengen. Deze vertalen we met de bedrijfsdoelstellingen en strategie door naar een solide (online) aanpak. Met als doel succesvolle projecten en hoge klanttevredenheid. Samen gaan we voor meer rendement uit uw marketing. Samen creëren we tevreden en betrokken klanten –  en daarmee een beter resultaat.

ervaringen & reviews

over Karen Wessels

doelbewuste online marketing duizendpoot
karen

Karen is een doelbewuste, betrokken en enthousiaste marketingduizendpoot. Sinds januari 2016 is zij gestart met het online, marketing en communicatie adviesbureau B-digital. Daarmee werd haar droom eindelijk realiteit: als zelfstandige haar eigen bedrijf starten. Karen heeft meer daarvoor dan 16 jaar bij diverse B2C en B2B organisaties in binnen- en buitenland werkervaring opgedaan. Vaak op het snijvlak van online, marketing, communicatie en IT.

Zowel strategisch als tactisch is Karen op vele fronten inzetbaar. Van het (mede)bedenken van de strategische plannen, de implementatie van omni-channel formules, de optimalisatie van customer experience, tot de begeleiding en uitvoering van (complexe) online projecten. Met vrijwel alle denkbare off en- online kanalen. Naast een brede en solide achtergrond in marketing- en communicatie, heeft Karen een grote passie voor online en digital marketing. Haar kracht ligt vooral in het kunnen omzetten van strategische plannen naar concrete projecten en resultaten.

Met meer dan 8 jaar management ervaring, weet zij mensen te motiveren om samen de beste resultaten te bereiken. Karen vindt het ook belangrijk om inhoudelijk bij te blijven in het vakgebied. Naast het volgen van diverse opleidingen en trainingen, doet ze graag uitvoerende en hands-on projecten. “Persoonlijk ben ik van mening dat je veel beter als sparringspartner voor je team of klant kunt optreden, omdat je goed op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.”

ervaringexpertiseprojecten
16 jaar werkervaring

Meer dan 16 jaar allround werkervaring. Opgedaan bij diverse functies bij B2B en B2C organisaties, in binnen- en buitenland.

 • Reggefiber – Manager online (2 jaar), manager regionale marketing (3 jaar), coördinator marketing en marcom (1 jaar)
 • SmartDocuments – Sales en marketing (2 jaar), marketing manager (4 jaar)
 • Vision Creative Consultants – marketing en DTP (1 jaar)
 • Monviso Knitwear – Inside sales en DTP  (1 jaar)
 • Strokesaver en Golfers Guide SA – Sales en DTP (1 jaar)
 • Travel SA – DTP (1 jaar)
kennis en opleiding

Om uw organisatie optimaal te ondersteunen kan B-digital putten uit een brede kennis, opgedaan bij diverse opleidingen, trainingen en clinics.

 • Opleiding: postdoc – digital marketing strategie & leiderschap (RDM), HBO communicatie, NIMA marketingcommunicatie B en NIMA communicatie A
 • Clinics: customer journey mapping, werken met persona’s, PR en woordvoering, wervend schrijven en adviesvaardigheden
 • Meerdaagse trainingen: leidinggeven aan academici, management development program, social media, contentmarketing, zoekmachinemarketing en Google Analytics (gecertificeerd)
werk in uitvoering

Met veel enthousiasme streeft B-digital naar succesvolle projecten en hoge klanttevredenheid. Een kleine greep uit lopende of afgeronde projecten:

 • VolkerWessels Telecom – marketing advies
 • MuseumTV – online marketing en coördinatie
 • Van der Wal Administraties – website implementatie en beheer
 • Reggefiber/KPN – online project management en advies
 • Cowlinq – analytics advies en begeleiding
 • Eshuis Auto – logo en website implementatie
 • Luehof Outdoor – marketing advies, huisstijl & logo ontwikkeling, website ontwikkeling
 • 360 Solutions – marketing advies, logo ontwikkeling, content ondersteuning
X