Kennis is om te delen

B-digital nieuws, blogs & cases

Welkom op de B-digital Blog. Kennis is om te delen. Daarom plaats ik hier regelmatig artikelen, cases  en blog’s. Met inzichten en ervaringen uit de praktijk. En soms ook opvallende en leuke berichten. Of gewoon het laatste nieuws van B-digital.  Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online, marketing en communicatie.  Heb je ook kennis en inzichten die je  hier wilt delen? Neem dan even contact op. Veel leesplezier gewenst!

Meer rendement contentmarkting B-digital

Meer rendement uit contentmarketing

Met contentmarketing kun je veel bereiken: naamsbekendheid, vindbaarheid, thought leadership, klant-loyaliteit en meer conversie. Hoe pak je het aan?

ongrijpbare klanten

Ongrijpbare klanten bereiken

Met alle beschikbare (online) informatie kanalen, de overload aan boodschappen en communicatie worden consumenten steeds selectiever en ongrijpbaarder. Hoe kun je daar als organisatie mee om gaan?

B-digital customer journey optimalisatie

Optimale customer journey in 6 stappen

Als je de klant centraal stelt, is het in kaart brengen van de customer journey vaak de eerste stap. Hoe zorg je er voor dat deze excellent wordt. En hoe zorg je voor een naadloze en consistente ervaring? 6 tips.

B-digital stel de klant centraal

Hoe stel je de klant centraal? 6 tips

Veel organisaties hebben de ambitie om iedere klant, zo persoonlijk mogelijk, op het juiste moment, willen bedienen via de kanalen van zijn voorkeur. Maar hoe stel je nu echt de klant centraal? 6 tips uit de praktijk.

brander wines klantbeleving

Klantbeleving bij een doosje wijn

B-digital persoonlijke ervaringen: Hoe brander wines een mooie klantbeleving en fans creëert bij het leveren van een doosje wijn.

website-live_BDigital

B-digital is live!

Op 28 december 2015 stond ik daar. Trots maar ook een beetje in spanning. Op de stoep bij de Kamer van Koophandel. Mijn droom werd eindelijk realiteit: als zelfstandige mijn eigen bedrijf starten. B-digital was een feit…